Handelen vanuit één gedachte

Zorgbeveiliging

In een zorginstelling hoort iedereen zich veilig te voelen. Bedreigingen en agressie zijn echter steeds meer aan de orde van de dag. Omdat op locaties van deze instellingen zorg en veiligheid dicht bij elkaar liggen, selecteert SELECTIEF beveiligers die de praktijk door en door kennen en weten hoe te handelen in bepaalde situaties.SELECTIEF is zich er terdege van bewust dat juist in de zorg het handelen vanuit één gedachte voorop staat.

Onze zorgbeveiligers

De medewerkers en de beveiligers van zorginstellingen worden regelmatig geconfronteerd met emoties. Ook het gedrag dat voortkomt uit medicijn of drugsgebruik, betekent dat de zorgbeveiliger over zeer goede communicatieve vaardigheden moet beschikken.
Naast de basisopleiding en eigenschappen waaraan onze beveiligers moeten voldoen, zijn de specifieke eisen en taken van onze zorgbeveiligers:

In bezit zijn van BHV, inclusief (Eerste Levenreddende Handelingen) Affiniteit met patiënten binnen zorginstellingen Staat open voor problemen in de zorg Gastvrije uitstraling hebben Ondersteunen bij verkeersbegeleiding Toegangsbeheersing Doorverwijzing van familie en eventueel pers Bijstaan en service bieden aan bezoekers en patiënten
Stuur ons een bericht

Goedkopere en betere oplossing

Of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige uitbesteding van de beveiliging van een zorginstelling,SELECTIEF zal na een analyse van de beveiligingsproblematiek en het formuleren van een goedkopere en betere oplossing waarin eventueel de beveiligingsmedewerkers van de zorginstelling worden overgenomen, dit proces zo efficiënt mogelijk begeleiden.

Stuur ons een bericht

Offerte aanvraag