objectbeveiliging

Een sluitend geheel, totale locatie beveiliging

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- en sluitrondes en van visitaties tot alarmcentralediensten en het preventief aanwezig zijn in en rondom het object en de locatie.

SELECTIEF SECURITY zorgt ervoor dat alle taken een sluitend geheel vormen. Hierdoor is er echt sprake van een totale beveiliging van de locatie.

Onze objectbeveiligers
Onze objectbeveiligers houden toezicht op de veiligheidsaspecten van het gebouw en zijn continu alert op calamiteiten en onregelmatigheden. Daarnaast zijn onze objectbeveiligers ook gastheer/vrouw namens uw organisatie. En voor uw klanten en opdrachtgevers het visitekaartje van uw bedrijf.

Afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever en het object waar onze beveiligers worden ingezet, zijn naast de basisopleidingen en eigenschappen, de specifieke eisen en taken van onze objectbeveiligers:
Het verrichten van toegang- en uitgangscontroles op zowel personen als goederen. Sleutelregistratie. Controleren van de veiligheidsaspecten van het gebouw. Gastvrije en representatieve uitstraling hebben. Oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen. De veiligheidsnormen en noodplannen van het object kennen.

Betere en goedkopere oplossing
SELECTIEF SECURITY zal na een analyse van de beveiligings problematiek en het formuleren van een goedkopere en betere oplossing, waarin eventueel de beveiligingsmedewerkers van de zorginstelling worden overgenomen, dit proces zo efficiënt mogelijk begeleiden. Of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige uitbesteding van beveiliging.